Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Apar mai multe detalii în cazul șoferului vinovat de accidentul din centrul capitalei

21 mai. 2020,, 12:44   Capitala
60038 2

Șoferul automobilului de model Audi, care ar fi provocat accidentul din centrul capitalei în urmă căruia au decedat două persoane, nu era în stare de ebrietate în momentul impactului. Cel puțin asta arată rezultatele expertizei, potrivit poliției.

La fel, poliția ține să precizeze că bărbatul nu colaborează cu organele de urmărire penală, iar în acest moment se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit oamenilor legii, bănuitul a comis anterior și alte încălcări ale legislației. Mai exact, în perioada anilor 2016-2020, acesta a fost sancționat pentru șase contravenții. Oamenii legii au ținut să dea asigurări că gradele de rudenie ale bănuitului nu vor influența cursul anchetei, transmite agora.md.

Poliția a inițiat verificări în privința curselor ilegale

„Au fost dispuse verificări de serviciu, iar dacă se va adeveri că angajații poliției tolerează aceste acțiuni ilegale, nu intervin sau nu acționează conform atribuțiilor de serviciu, vor fi sancționați pînă la eliberarea din funcție, cu remiterea materialelor acumulate în adresa Procuraturii Generale.


La doar o zi de la accident, noaptea trecută, pe rețele de socializare au apărut imagini de la o astfel de cursă ilegală cu participarea unor șoferi iresponsabili”, a menționat Sergiu Paiu. Potrivit șefului INSP, cazul este înregistrat și urmează să fie investigat.

Amintim că drept urmare a unui grav accident rutier, produs la intersecția străzilor Ismail și a Bd. Ștefan Cel Mare, soldat cu decesul a două persoane, a fost reținut șoferul în vîrstă de 27 de ani care se afla la volanul automobilului de marcă „Audi”. În accident au decedat doi bărbați - șoferul unei mașini de taxi și pasagerul său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?