X 
Criza energetică stiri: 1641
Cutremure stiri: 272

Rusia a alocat Transnistriei 300 de milioane de ruble pentru achitarea suplimentelor la pensii

15 iul. 2014,, 09:30   Economie
3940 1
Foto: noi.md
Transnistria a primit din partea Rusiei ajutor umanitar în mărime de 300 de milioane de ruble rusești pentru achitarea suplimentelor la pensii, transmite NOI.md.

Liderul transnistrean Evgheni Șevciuk a indicat executivului local să rezolve problema cu suplimentele la pensii deja săptămîna curentă. Șevciuk le-a mulțumit colegilor din Rusia, pentru „că nu uită de transnistrenii aflați în condiții deloc ușoare, pentru că acest proiect continuă și banii sînt alocați în continuare”.

Liderul de la Tiraspol a menționat că anterior au fost cazuri cînd ajutorul umanitar din partea Rusiei venea cu întîrziere, iar administrația transnistreană era nevoită să acopere aceste cheltuieli prin mijloace proprii. O asemenea situație s-a creat la începutul anului, cînd autoritățile locale au finanțat suplimentele la pensii din contul veniturilor proprii.

În prezent, cînd situația economică s-a înrăutățit, administrația Transnistriei nu aveau posibilitatea de a achita suplimentele la pensii. Rusia realizează proiectul privind acordarea ajutorului umanitar pensionarilor din Transnistria din ianuarie 2008.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав