Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Vedete de la Hollywood cu rădăcini moldovenești

15 iul. 2014,, 01:02   Showbiz
19131 2
Vedetele americane adesea descind din imigranți din fosta Uniune Sovietică. În Moldova îşi regăsesc originile unele dintre cele mai apreciate staruri de la Hollywood. Printre acestea Natalie Portman și Mila Kunis.


Părinții actriței Natalie Portman trăiau în capitala Moldovei, Chișinău. În 1978, cu trei ani înainte de nașterea fiicei lor, ei s-au mutat în Israel, unde s-a născut Natalie. Despre bunica ei, originară din Basarabia, Natalie spune că a fost foarte frumoasă și foarte „specială”, deoarece avea legături cu serviciile secrete britanice, a călătorit foarte mult, iar fotografia bunicii actrița o păstrează cu sfințenie.

Mila Kunis (de fapt, numele ei este Milena) a copilărit la Cernăuți (vechi oraș moldovenesc, pînă în 1775 în componența Principatului Moldovei). Familia Milei a emigrat în SUA, cînd acesta era încă o fetiță. Și dacă astăzi Mila Kunis pare o actriță americană, iată ce spune ea despre primele luni de viață în Statele Unite: "Plîngeam în fiecare zi. Nu înțelegeam cultura. Nu înțelegeam oamenii!"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?