Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Înfuriat, Poroșenko a promis să omoare "zeci și sute" de rebeli (VIDEO)

12 iul. 2014,, 00:59   Externe
12289 28
Foto: ntv.ru
Președintele Ucrainei Petro Poroșenko a fost extrem de furios, atunci cînd i s-a spus vestea despre moartea a zeci de parașutiști din Lvov în regiunea Lugansk.

Aflînd despre pierderile majore Poroșenko i-a convocat în ședință pe conducătorii structurilor de forță din țară, după care a făcut o declarație dură. El a promis că Kievul "îi va găsi și distruge" pe toți rebelii responsabili pentru atacul cu rachete asupra armatei. Pentru fiecare militar ucis ei vor plăti cu "zeci și sute de vieți", a declarat Poroșenko.

Petro Poroșenko, președintele Ucrainei, a declarat: "Pentru viața fiecărui nostru militar, rebelii vor plăti cu zeci și sute de vieți ale lor. Niciun terorist nu va fi absolvit de responsabilitate, fiecare va primi după merit".

Totodată, toți militarii ucraineni implicați în operațiunea de reprimare în regiunile Donețk și Lugansk, au fost numiți "eroi", care "dau tot ce au localnicilor".

În dimineața zilei de 11 iulie rebelii au atacat forțele de securitate cu lansatorul de rachete "Grad", capturat de la armata ucraineană în apropiere de satul Zelenopole din regiunea Lugansk. Au fost uciși circa 30 de soldați ai brigăzii motorizate, peste o sută au fost răniți. În plus, astăzi rebelii din Lugansk au doborît un bombardier ucrainean.

Între timp, luptele în apropierea Luganskului nu contenesc. Armata ucraineană, Garda Națională și diversioniștii continuă să bombardeze orașul din mortiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?