COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Reţinere cu focuri de armă în Chişinău. Suspectul a încercat să fugă cu automobilul (VIDEO)

11 iul. 2014,, 10:45   Societate
4119 0
Foto : hotnews.md
Un angajat al Ministerului de Interne a fost reţinut, în această noapte, de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie. Funcţionarul este bănuit că ar fi extorcat de la o persoană 2 500 de euro.

Bărbatul este şef de secţie la Centrul pentru Combaterea Traficului de Persoane. El a întrat în vizorul procurorilor anticorupţie în 23 iunie, fiind bănuit de corupere pasivă.

"A fost documentată primirea în câteva tranşe a mai multor sume de bani. Astăzi a avut loc transmiterea ultimei tranşe, în automobil. S-a efectuat percheziţia corporală şi percheziţia automobilului şi s-au depistat banii transmişi", a declarat şeful Direcţiei Urmărire Penală a CNA, Bogdan Zumbreanu.

În timpul reţinerii, suspectul a încercat să fugă cu autoturismul. Pentru a-l opri, angajaţii Centrului Naţional Anticorupţie au tras mai multe focuri de armă în roţile maşinii. Învinuitul se va afla pentru 72 de ore în izolatorul de detenţie preventivă al CNA. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 10 ani de închisoare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X