Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Războiul oligarhilor: oamenii de afaceri ucraineni se atacă reciproc (VIDEO)

11 iul. 2014,, 00:15   Externe
9534 4
Foto : kvedomosti.com
Igor Kolomoiski s-a pomenit implicat într-un război, care a izbucnit în Ucraina între oligarhii locali. Motivul este o nouă inițiativă a controversatului om de afaceri.

Acum Kolomoiski a decis să nu se limiteze la crearea propriilor grupări înarmate și preluarea controlului asupra regiunilor Dnepropetrovsk și Odesa și a propus confiscarea activelor adversarilor noilor autorități ucrainene.

La scurt timp după aceea, unul dintre canalele de televiziune a difuzat un documentar dedicat lui Kolomoiski care dezvăluie episoade puțin cunoscute ale vieții sale, afacerilor și relațiilor cu puterea.

Mulți analiști politici au prezis că criza politică și confruntarea militară din Ucraina ar putea duce la faptul că unii oligarhi se vor transforma în feudali și se va dezlănțui războiul între ei. Dar acum, în Ucraina nu există îndoieli că aceste presupuneri deja se împlinesc. Deși împotriva acestui lucru la timpul său a protestat Maidanul.

Postul TV "Inter" a difuzat un documentar despre guvernatorul miliardar al regiunii Dnepropetrovsk Igor Kolomoiski. Această sursă media este deținută de Dmitri Firtaș, un alt om de afaceri ucrainean influent.

In film, concurentul său în afaceri Igor Kolomoiski este prezentat ca un cameleon, care schimbă măștile în funcție de situație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?