Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Corman a venit cu un îndemn către deputați

10 iul. 2014,, 13:17   Politică
4398 3
Foto: noi.md
Președintele Parlamentului, Igor Corman, și-a îndemnat astăzi colegii din legislativ să doneze salariul lor pentru o zi Centrului Mamei și Copilului din capitală, relatează NOI.md.

Solicitarea a venit după ce spicherul a primit o scrisoare de la directorul instituției, Ștefan Gațcan, în care acesta cere sprijinul deputaților în procesul de modernizare a Centrului Mamei și Copilului. Demersul a fost făcut în contextul inițierii campaniei sociale „Renaște Moldova”, al cărui obiectiv este colectarea sumei necesare pentru modernizarea maternității.

„Am primit o scrisoare în care sîntem îndemnați să ne alăturăm acțiunii inițiate de echipa de medici de la această instituție. Vin cu un apel către toți deputații să ne solidarizăm cu această acțiune și să contribuim și cel puțin să donăm pe bază benevolă salariul pentru o zi. După cum știți, Centrul Mamei și Copilului este o instituție emblematică, cu încărcătura emoțională pentru toți cei care au devenit părinți la această maternitate”, a declarat Corman în debutul ședinței Parlamentului.

Campania „Renaşte Moldova” a fost demarată în luna aprilie şi are următoarele obiective: reducerea riscului de naşteri patologice prin garantarea accesului liber la medicina modernă, asigurarea de consultaţii, tratamente şi asistenţă medicală de calitate pentru femeile care doresc să conceapă un copil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?