X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un american a filmat focul de artificii din interior (FOTO, VIDEO)

10 iul. 2014,, 01:15   Externe
5451 0
Foto : topnews.ru
Focurile de artificii sînt folosite adeseori pentru a marca evenimentele importante si auy devenit deja o traditie de Anul Nou, la nunti sau la finalul festivalelor de muzica. Explozia de culori exercita o adevarata fascinatie, iar jocul de artificii a devenit din ce in ce mai elaborat si spectaculos in ultimii ani.

Putini stiu insa cum arata un foc de artificii privit foarte indeaproape. Jos Stiglingh a reusit sa surprinda focul de artificii de la festivalul SunFest, din Florida, cu ajutorul unei drone pe care a montat o camera de filmat GoPro.

O astfel de drona poate ajunge pana la 300 de metri inaltime, in timp ce focurile de artificii pot ajunge la 150 de metri inaltime.

Chiar daca dronele sînt din ce in ce mai des criticate pentru incalcarea intimitatii, tot mai multi le folosesc pentru a surprinde imagini din unghiuri sau de la inaltimi la care oamenii nu pot ajunge fara mari cheltuieli. Nu cu multa vreme in urma, o drona de acelasi model a capturat vulcanul Yasur din insula Tanna (Vanuatu) chiar in timpul eruptiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?