X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Pe 8 iulie un nou post de televiziune a început să emită în Republica Moldova. ©

9 iul. 2014,, 14:24   Societate
7507 3
Foto : realitatea.md
Realitatea TV reprezintă o platformă inedită de comunicare dechisă, bazat pe formatul unei televiziuni generaliste, dar cu o pronunțată componentă informațională. Drept urmare, filmele și documentarele pe care le vom difuza vor fi însoțite zilnic de un număr important de jurnale informative, care vor culmina în fiecare seară cu o sinteză a principalelor știri în limba română și rusă. De asemenea, am inclus în programul nostru trei emisiuni de dezbateri zilnic, orientate pe domeniile social și politic, precum și un șir de rubrici culturale și educative.

Paradigma lansării Realitatea TV este o concepție de strategie pentru lansarea unei televiziuni de model nou – mică, dar eficientă și cu impact, dar și strategie editorială pe termen mediu și lung, care va promova o schimbare în filosofia abordării informațiilor și prelucrarea lor, prin crearea unui canal de știri, un produs media de utilitate publică, instrument puternic de schimbare și modernizare a Moldovei.

„Vrem să ne apropiem foarte mult de oameni, de asta am mers pe soluția Zidul Realitatea în centrul orașului, unde vom realiza campanii sociale și alte acțiuni, în care îi invit pe toti sa se implice”, declară dicrectorul general Realitatea TV, Dumitru Țîra.

La rândul său, Dina Perciun, directorul de Știri a televiziunii crede că: „Realitatea TV trebuie sa devină un manifest a jurnalismului corect si profesionist, realizat de un grup de tineri care vor să arate realitatea așa cum este, care aspiră pentru un viitor european, unde implicarea și dorința de a contribui la construcția unei societăți bazate pe respect, valori, cultură și civilizație este pragul peste care nu se poate trece. De asemenea, unul din obiective este atragerea in aceasta lume a telespectatorilor, oamenilor de afaceri, autorităților și, într-un final, a politicienilor”.

La Realitatea TV veţi vedea şi componente de pe site-urile din grupul de presă on-line “Realitatea”, în special Kankan.md, Bani.md şi Golos.md.

Vă invităm, deci, să veniți pe Realitatea TV pentru a pune întrebări și afla răspunsurile. Pentru a vă informa și lua atitudine, dar și pentru a vă relaxa. Cu noi veți fi, mereu, prezenți în realitate.

Realitatea te privește!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?