Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Halterofilii vor avea o sală profesională de antrenamente

8 iul. 2014,, 09:00   Sport
5016 0
Foto: vedomosti.md
Halterofilii vor avea o nouă sală profesională de antrenamente, a comunicat agenției "Infotag" ministrul Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu.

"Pe lîngă centrul pentru halterofili, dotat cu utilajul necesar pentru acest tip de sport, într-o clădire cu trei nivele în Chişinău, cu o suprafaţă de 600 m2, va fi utilată şi o sală pentru luptători, cu un ring profesional, saci de box, precum şi o sală de antrenamente. La dispoziţia sportivilor va mai fi o saună şi o odaie de odihnă", a spus ministrul.

Potrivit lui, acest complex va dispune de prima sală profesională de antrenamente pentru halterofili, care pînă acum avea dificultăţi la alegerea locului pentru antrenamente. Deseori ei se antrenau în sălile şcolii sportive specializate în atletica grea.

"Costul total al centrului este de 5 milioane de lei. La momentul actual, complexul este dotat cu tot utilajul necesar şi cred că din 1 septembrie sportivii se vor putea antrena într-un centru nou", a spus Bodişteanu.

Potrivit ministrului, la complex se vor putea antrena doar sportivi din echipa naţională, deoarece spaţiu este puţin şi toţi doritorii nu vor încăpea. Totodată, sportivii ce reprezintă Moldova la competiţii naţionale au nevoie de condiţii bune pentru antrenamente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?