Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ex-avocatul lui Timoșenko implicat în traficul cu organele soldaților ucraineni?

7 iul. 2014,, 01:28   Externe
11101 18
Foto: pravda-team.ru
Ca urmare a hackingului corespondenței online a fostului avocat al Iuliei Timoșenko au fost dezvăluite informații șocante. S-a dovedit că Serghei Vlasenko este implicat în traficul de organe prelevate de la soldații ucraineni grav răniți.

Potrivit postului TV "Rusia 24", Vlasenko coresponda cu medicul german Olga Weber privind livrarea de organe în schimbul sprijinului logistic. Uneori, medicul îl ceartă pe Vlasenko pentru slaba calitate a mărfii, iar acesta ca răspuns se plînge de condițiile de lucru dificile: prelevarea de organe de la oameni încă vii, grav răniți, i-a fost interzisă de șeful Serviciului ucrainean de securitate. În plus, el se teme de scurgere de informații. "Este mare riscul de scurgeri de informații și prea multe întrebări ale personalului local, nu vreau să am de a face cu aceasta!" - scrie el.

"Marfa", cum sînt numite organele în corespondență, îi erau furnizate lui Vlasenko de comandantul detașamentului de reprimare "Donbas" Semen Semencenko. Vlasenko îl ceartă pentru încălcarea tehnologiei de prelevare a organelor și îi cere să lucreze cum se cuvine: "Următoarea prelevare trebuie să o faceți "potrivit tehnologiei"! În caz contrar mă afectezi nu numai pe mine".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?