X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Iurie Muntean le-a adresat un mesaj membrilor Coaliției

4 iul. 2014,, 12:20   Politică
4723 0
Foto: privesc.eu
Deputatul comunist Iurie Muntean și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu afirmațiile făcute în ultimul timp de reprezentanții Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană pe marginea situației din interiorul PCRM-ului. Muntean a venit cu un mesaj la adresa deputaților Coaliției astăzi, în plenul Parlamentului.

Deputatul le-a sugerat colegilor din Parlament să nu se dea cu părerea pe marginea problemelor din cadrul PCRM-ului, întrucît nu sînt la curent cu evenimentele.

„Ieri și alaltăieri am fost martorii unor inițiative ale democraților, care sînt parte a Coaliției, legate de chestiuni interne de partid, propuneri vizavi de disciplina de partid. Azi auzim alte propuneri. Vreau să mă adresez Coaliției. Stimați colegi, este treaba noastră. Tot ce se face în partid pe voi nu vă privește. Vă rog să vă abțineți de la tot felul de păreri. Habar nu aveți despre ceea ce se întîmplă în partid și nici în țară”, a spus Muntean.

Anterior, liderii Coaliției au declarat că PCRM s-ar afla în criză de idei și ar recurge la tot felul de măsuri disperate pentru a destabiliza situația și a acumula puncte electorale, în pragul campaniei. Politicienii s-au referit în special la moțiunile depuse tot mai des în Parlament împotriva unor miniștri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?