X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Chirtoacă, urmărit și reținut de polițiști în centrul capitalei

3 iul. 2014,, 11:02   Politică
7330 4
Foto: noi.md
Deputatul liberal Valeriu Munteanu a anunțat astăzi în plenul Parlamentului că primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost oprit aseară fără motiv de polițiști, în timp ce se afla la volan, și supus testului de alcoolemie. Potrivit deputatului, persoanele care l-au reținut pe primar erau îmbrăcate în civil, iar întreaga scenă a fost filmată.

Membrii fracțiunii liberale au calificat incidentul drept un abuz fără precedent la adresa primarului general și au solicitat audierea ministrului de interne, Dorin Recean, pe marginea acestui caz.

„Ieri a avut loc un abuz fără precedent la adresa primarului general al municipiului, care a fost oprit în trafic de o mașină civilă. Ulterior au mai venit și alte persoane înarmate cu automate Kalașnikov, iar primarul a fost supus testului de alcoolemie. Semăna a comandă clasică ca pe timpul lui Voronin sau de pe timpul lui Stalin chiar. Solicităm prezența ministrului de interne să ne explice acest caz de abuz”, a menționat Valeriu Munteanu.

Informația prezentată de deputat a fost confirmată de însuși Dorin Chirtoacă, pe o rețea de socializare, care a povestit în detalii cum a fost reținut în seara zilei de ieri în centrul capitalei.

Președintele Parlamentului, Igor Corman, a precizat că toate întrebările deputaților vor putea fi adresate ministrului Recean mîine în Parlament, cînd urmează să fie examinată și moțiunea simplă depusă de PCRM împotriva MAI.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?