Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ultima oră! Parlamentul a ratificat Acordul de asociere cu UE (FOTO)

2 iul. 2014,, 12:45   Politică
6888 9
Foto: noi.md
Acordul de asociere cu UE a fost ratificat astăzi de legislativul de la Chișinău. Documentul a fost adoptat cu votul a 59 de deputați, în timp ce patru deputați s-au pronunțat împotrivă.

Pe lîngă deputații coaliției proeuropene pentru ratificarea documentului au votat reprezentanții fracțiunii liberale, dar și deputatul neafiliat Mihai Godea. În timpul desfășurării procedurii de vot, deputații comuniști au părăsit sala de ședințe a Parlamentului, excepție făcînd Grigore Petrenco, care a votat împotriva ratificării Acordului. Printre cei care au votat împotrivă se mai numără socialiștii Igor Dodon, Ion Ceban și Zinaida Greceanîi.

„Legea pentru ratificarea Acordului de asociere a fost adoptată cu 59 de voturi. Vă aduc cele mai sincere felicitări cu ocazia asocierii Republicii Moldova la UE, a declarat președintele Parlamentului, Igor Corman” la finele procedurii de vot.

Menționăm că Acordul de asociere cu UE a fost semnat la Bruxelles pe 27 iunie de către premierul Iurie Leancă. Documentul urmează a fi ratificat de toate statele membre ale UE.



foto: facebook.com/ Sîrbu Sergiu

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?