X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Fostul preşedinte francez, Nicolas Sarkozy, REŢINUT

1 iul. 2014,, 10:03   Externe
5644 0
Foto: ziare.com
Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte al Franţei, a fost reţinut în această dimineaţă, într-un dosar de corupţie, conform unor surse judiciare citate de Reuters.

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy a fost plasat în arest preventiv marţi dimineaţa, într-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenţă, o măsură fără precedent dispusă împotriva unui fost şef al statului francez, a declarat pentru AFP o sursă judiciară.

Anchetatori de la Brigada Anticorupţie din cadrul Poliţiei Judiciare îl vor putea audia pe Sarkozy timp de pînă la 24 de ore, un mandat care poate fi prelungit cu alte 24 de ore.

Sarkozy a sosit marţi dimineaţa la sediul Brigăzii, pentru a fi audiat într-un dosar privind presupuse fapte de ttrafic de influenţă, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei.

Anchetatorii caută să stabilească dacă fostul preşedinte din perioada 2007-2012 a încercat să obţină informaţii de la un magistrat de rang înalt despre o anchetă care-l viza, în schimbul promisiunii unui "post de prestigiu".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?