X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Jasmin a mărturisit că a fost bolnavă de coronavirus

31 mar. 2020,, 16:15  
1697 1

Cîntăreața Jasmin, în vîrstă de 42 de ani, a hotărît să facă o mărturisire. Ea a anunțat că a contractat coronavirusul împreună cu fiul său de trei ani, Miron.

Artista a devenit oaspetele emisiunii "Вечернего шоу” cu Alla Dovlatova" la "Русскоe радио". În cadrul emisiunii, interpreta a recunoscut că ea și fiul ei au contractat COVID-19, dar au reușit să învingă boala.

"Eu și fiul meu Miron ne-am îmbolnăvit de coronavirus acum cîteva luni. Credeam că avem gripă. Am făcut tot felul de analize, dar doctorii nu puteau să-și dea seama ce se întîmplă cu noi. Aveam febră foarte mare și o tuse groaznică. Am stat la pat zece zile. Lui Miron i-au fost afectați rinichii după acea boală", a declarat Jasmin.

Interpreta a confirmat că și ea a fost la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a sorei compozitorului Igor Krutoi, Alla. După sărbătoare, doi interpreți au fost internați cu suspiciune de coronavirus. Testul lui Igor Nikolaev a fost negativ, iar lui Lev Leșcenko i-a fost confirmată boala. Acum, artistul este în spitalul din Comunarka. Recent a fost transferat de la terapie intensivă într-un salon obișnuit.

Jasmine a spus că se teme să nu se îmbolnăvească din nou, așa că a hotărît să facă testul pentru COVID-19. "Vreau să chem o asistentă medicală acasă. Nu am simptome. Mi-e frică să merg la spital ca să nu iau vreun virus", a mărturisit ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?