Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ultima oră! „Air Moldova” va relua cursele spre Moscova

27 iun. 2014,, 17:12   Societate
8524 2
Foto : noi.md
Compania „Air Moldova” anunţă despre restabilirea de către autorităţile aeronautice ale Federaţiei Ruse a permisiunii de operare a curselor spre Moscova. Într-o notă informativă a instituției se precizează că autorizațiile pentru zbor au fost obținute în urma intervenţiei prompte a autorităților Republicii Moldova.

Reprezentanții companiei mai menţionează că începînd de astăzi toate zborurile către/dinspre Federaţia Rusă vor fi operate conform orarului stabilit, fără abateri. Totodată, compania precizează că orarul de zbor a suferit unele modificări anterior, din motive care nu depind de operatorul național.

Menționăm că în această dimineață o cursă spre Moscova a fost anulată în urma retragerii permisiunii de zbor de către autorităţile aviatice ale Federației Ruse. Astfel, cu cîteva ore înainte de decolarea avionului spre Moscova, preconizată pentru 07.00, autorităţile aviatice ale Federaţiei Ruse au anunţat că nu permit operarea zborului, fără a oferi vreo explicaţie.

Cauzele exacte ale interdicției de operare a zborurilor urmează a fi examinate de autorităţile de resort ale Federației Ruse și Republicii Moldova, mai precizează compania.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?