X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

China a înregistrat o creștere a numărului de bolnavi de coronavirus

31 mar. 2020,, 09:45   Externe
2733 0

China continentală a raportat, marţi, o creştere a noilor cazuri confirmate de îmbolnăvire cu COVID-19, după 4 zile de scădere, din cauza creşterii numărului infectărilor la persoanele sosite din străinătate, informează Reuters.

China continentală înregistra, luni, 48 de noi cazuri, faţă de 31 în ziua anterioară, conform informării oferite de Comisia Naţională de Sănătate, transmite Agerpres.ro.

Toate cele 48 de cazuri sînt importate, numărul total de cazuri importate atingînd, luni, 771. Nu a fost raportat niciun nou caz de infecţie locală.

În timp ce infectările cu transmitere locală au scăzut în cea mai mare parte a Chinei, autorităţile sînt îngrijorate de cazurile ce implică călători care s-au infectat în străinătate. Din acest motiv s-a intensificat aplicarea protocoalelor privind depistarea medicală şi carantina şi chiar reducerea numărului de zboruri internaţionale şi restricţionarea intrării pe teritoriul Chinei a majorităţii cetăţenilor străini.

Dintre noile cazuri importate, raportate luni, 10 au fost identificate în regiunea Mongoliei Interioare din nordul Chinei şi au privit călători ale căror zboruri au fost deviate de la Beijing la Hohhot, capitala Regiunii Autonome Mongolia Interioară, potrivit presei de stat.


Shanghai a raportat 11 noi cazuri de import, în principal cetăţeni chinezi care au revenit din străinătate, în timp ce Beijingul a raportat 3 noi infectări importate.

Oraşul Wuhan, capitala provinciei Hubei şi epicentrul focarului din China, nu a raportat nicio infectare nouă pentru a şaptea zi consecutivă.

Luni, numărul total de infectări raportate pe teritoriul Chinei continentale a fost de 81.518, iar cel al deceselor de 3.305.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?