Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Strigăt disperat al unei asistente medicale: Oameni buni fiți responsabili, STAȚI ACASĂ!

29 mar. 2020,, 13:28   Capitala
4659 3

O asistentă medicală, care în aceste zile luptă braț la braț cu colegii săi cu noul COVID-19 și-a spus oful pe o rețea de socializare.

Femeia cere oamenilor să fie responsabili și să stea acasă.

”Stimați cetățeni bună ziua. Am ajuns acasă după o gardă foarte grea de la ambulanță. M-am gîndit mult dacă să scriu sau nu și totuși m-am hotărît. Sincer este foarte dureros cînd medicii depun tot efortul să vă salveze ,dar dumneavoastră refuzați și sînteți iresponsabili. Colegii mei de la ambulanță îmbracă echipamentul de protecție de foarte multe ori pe zi (echipament avem, dezinfectante avem-mersi mult conducerii CNAMUP)”, se arată în postarea femeii.

Totodată aceasta spune că întreg personalul medical depune tot efortul pentru a salva vieți, iar de la oameni tot ce cer este să stea acasă.

”Eu personal lucrez pe echipa de reanimare (echipajul meu transferă doar pacienți gravi), echipajul meu a îmbrăcat ieri de cîteva ori echipamentul de protecție, pielea de pe mîini este uscată de la dezinfectante, fața este cu semne de la ochelari și măștile de protecție. Pe la mijlocul nopții mi se făcuse rău de la mirosul dezinfectantelor în ambulantă, dar nu asta mă deranjeaza!!! MĂ DOARE SUFLETUL CÎND CONDUCEREA MEA, DOAMNA MINISTRU, MEDICII DEPUN EFORTURI SĂ VĂ SALVEZE, dar lumea este iresponsabilă, umblă pe străzi”, a spus femeia.


Aceasta a dat un exemplu.

”Asear, la ora 21.45 accident rutier pe str. Vasile Lupu în stradă pompierii cu măști de protecție, ambulanța cu măști și peste 50-60 de oameni care se uitau, fără nici o protecție. Sincer cînd am văzut aceasta mi-am permis am luat microfonul și tare am anunțat.OAMENI BUNI ȚARA ESTE ÎN CARANTINĂ, PLECAȚI ACASĂ, oamenii zîmbeau și filmau iar cînd am repetat DOAMNA CU COPIL MIC, DACĂ NU VĂ PASĂ DE DV FIEVĂ MILĂ DE COPIL,,OAMENII STAU INTUBAȚI, OAMENII MOR, IAR DV. NU VĂ PASĂ??? au început să se împrăștie. STIMAȚI CETĂȚENI, OAMENI BUNI FIȚI RESPONSABILI. STAȚI ACASĂ!!! NOI NU VĂ VOM PUTEA AJUTA,DACĂ DUMNEAVOASTRĂ NU NE AJUTAȚI SĂ STRAȚI ACASĂ”, scrie în postarea asistentei medicale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?