X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Radu Gînsari, nevoit să stea izolat pe timp de COVID-19

27 mar. 2020,, 20:00   Sport
3225 0

S-a dus în Israel să joace, să acumuleze cît mai multă practică de Joc și să aibă meciuri în picioare, însă ... acum este nevoit să stea izolat în casă ca şi toată lumea.

Este cazul internaţionalului moldovean Radu Gînsari. Fotbalistul în vîrstă de 28 de ani a fost împrumutat pînă în vară la Hapoel Ironi Kiryat Șmona de la clubul rusesc Krîlia Sovetov Samara, transmite publika.md.

Mijlocaşul, care în perioada anilor 2017-2019 a fost legitimat la Hapoel Haifa, un alt club din Israel, nu a avut nevoie de adaptare. A fost titular în toate cele 4 patru meciuri de campionat şi a marcat un gol. Parcursul său reuşit a fost însă întrerupt din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19.

"Am venit să joc, am început să prind ritmul meciurilor după o pauză de o lună, cauzată de vacanţă, dar la un moment dat s-a stopat tot. Ghinion este atunci, cînd tu te accidentezi. Aici este un lucru mai în masă. Toţi sînt în aceeaşi situaţie, nu doar eu", a menționat Gînsari.

Pentru a nu se plictisi atîta timp cît se află acasă, Gînsari se antrenează individual, găteşte diferite bucate şi citeşte cărţi.


În vară jucătorul moldovean trebuie să revină la Krîlia Sovetov şi nu exclude nici un scenariu în ceea ce priveşte viitorul său.

Radu Gînsari este discipolul clubului Buiucani. De-a lungul carierei profesioniste a jucat pentru echipe din capitală precum FC Academia şi Zimbru Chişinău. Apoi timp de 3 ani fotbalistul chișinăuian a fost legitimat la Sheriff Tiraspol.Pentru echipa naţională a Republicii Moldova Radu a jucat 39 de partide şi a înscris 7 goluri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?