X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Planul de acțiuni pentru implementarea Acordului de asociere, APROBAT (VIDEO)

25 iun. 2014,, 11:20   Politică
3782 4
Foto: gov.md
Membrii cabinetului de miniștri au aprobat astăzi Planul național de acțiuni pentru implementarea Acordului de asociere cu UE, pentru 2014 - 2016, notează NOI.md. Documentul are 450 de pagini și conține lista obiectivelor ce urmează a fi realizate de instituțiile de stat, în vederea aplicării prevederilor Acordului.

Potrivit viceministrului de Externe Iulian Groza, documentul a fost elaborat la începutul anului, cu participarea reprezentanților tuturor instituțiilor de stat. Documentul urmează a fi tradus în limbile rusă și engleză, iar în scurt timp pe marginea acțiunilor prevăzute în document va fi creată o platformă electronică.

„Documentul conține obiectivele convenite cu colegii de la Bruxelles. Este un document complex, vizează toate sferele de implementare a Acordului de asociere, vizează toate titlurile din acord. E important să arătăm partenerilor de la Bruxelles că știm ce avem de făcut”, a explicat Groza.

De cealaltă parte, premierul Iurie Leancă a declarat că documentul necesită a fi abordat mai detaliat la următoarele ședințe ale executivului.” Îl aprobăm, dar vom reveni pe discuții punctuale”, a precizat Leancă.

Menționăm că Acordul de asociere Republica Moldova – UE va fi semnat pe 27 iunie, la Bruxelles.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?