X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Episcopul Marchel: În Moldova s-a instaurat dictatura valorilor homosexuale

24 iun. 2014,, 17:00   Societate
4219 3
Foto: noi.md
Valorile creştine tradiţionale ale poporului şi bisericii sînt înlocuite în Moldova, prin toleranţa autorităţilor, cu dictatura homosexualismului, consideră episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel.

El a confirmat marţi, într-o conferinţă de presă la agenţia "Infotag", că judecătoria Bălţi l-a condamnat "pentru insultarea cetăţenilor ‒ membri ai centrului "Genderdoc-M", amendîndu-l cu 22,5 mii de lei".

"Motiv pentru aceasta au servit declaraţiile mele publice şi afirmaţiile în predicile ţinute în faţa enoriaşilor despre pericolul homosexualismului. Afirmaţiile mele nu sunt neîntemeiate. M-am bazat pe concluziile site-urilor americane specializate, ce vorbesc despre pericolul care îl reprezintă persoanele ce promovează homosexualismul şi lesbianismul în locul valorilor morale tradiţionale", a spus preotul.

El a citat link-urile unui şir de site-uri în limbă engleză, unde se afirmă că din 150 de bărbaţi şi femei, infectaţi cu SIDA, 90% sînt homosexuali sau bisexuali.

"Universitatea din California, în 2007, a publicat datele pentru Los Angeles, potrivit cărora homosexualii, purtători de virusul HIV, au de 90 de ori mai multe şanse să se îmbolnăvească de cancer de colon", a indicat Marchel, subliniind că minorităţile sexuale cu doi ani în urmă au primit în Moldova susţinerea autorităţilor prin adoptarea legii "Cu privire la egalitatea de şanse".

Episcopul este convins că decizia instanţei de judecată este una la comandă.

"Nu pot şi nu doresc să enunţ acum numele celor ce au dat acest ordin. Dar aceşti oameni sînt la putere. Ba mai mult. Înainte de ultima şedinţă judecătoarea Aliona Donos a fost chemată la Chişinău în "cabinete înalte" şi i s-a indicat ce să facă. La Bălţi a revenit alt om, cu alte gînduri. Emiţînd verdictul, ea nu a invocat nicio dovadă a vinovăţiei mele. Acestea pur şi simplu nu există", consideră Marchel, determinat să conteste decizia judecătoriei în instanţele superioare.

"Noi vom lupta în săli de judecată cu justiţia noastră deformată şi controlată. Nu voi conteni să spun că valorile creştine sînt mai importante pentru credincioşi şi simplii enoriaşi, decît "ideile alternative ale libertăţii sexuale", străine pentru noi, aduse din vest", a spus Marchel.

El a reiterat că homosexualismul este un "păcat şi crimă împotriva sănătăţii morale a societăţii", solicitînd o dată în plus autorităţilor să anuleze prevederea legislativă "cu privire la egalitatea de şanse".

"Infotag" precizează: Cu doi ani în urmă, la solicitarea Uniunii Europene Parlamentul Moldovei a aprobat legea "Cu privire la egalitatea de şanse". Aceasta anulează discriminarea la angajarea în cîmpul muncii pentru reprezentanţii minorităţilor sexuale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?