Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Chirtoacă reacționează la declarațiile lui Filat

23 iun. 2014,, 15:11   Politică
3085 3
Foto: noi.md
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, se arată nedumerit de afirmația liderului PLDM, Vlad Filat, privind retragerea sprijinului acordat edilului din partea formațiunii. Într-un interviu acordat publicației „Jurnal de Chișinău” , Chirtoacă susține că PLDM a mers împotriva sa, la alegerile locale din 2011 și califică gestul lui Vlad Filat de atunci drept unul „aparent salvator”.

“Cînd m-a făcut PLDM primar? PLDM de fiecare dată a mers împotriva mea la alegeri: în 2007, cînd dînsul a candidat, şi în 2011, cînd jumătate de an au făcut campanie de discreditare, nici nu se saluta pe stradă respectivul. Pentru ca în luna mai să vadă că nu are încotro, era evident că oamenii vor vota pentru primarul acesta în continuare. Văzînd că pierde, a făcut acel gest aparent salvator”, a menționat Chirtoacă.

Menționăm că Vlad Filat a declarat anterior că PLDM nu va mai susține candidatura lui Dorin Chirtoacă la următoarele alegeri locale și a anunțat că formațiunea sa va înainta propria candidatură pentru funcția de primar. Politicianul a criticat atunci modul în care primarul administrează în prezent orașul, acuzîndu-l de implicare excesivă în jocurile politice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?