Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Rusia: Trupele districtului militar Central au fost ridicate în regim de alarmă

21 iun. 2014,, 11:03   Externe
6391 3
Foto : lenta.ru
Trupele din districtul militar Central au fost ridicate vineri în regim de alarmă pentru o verificare a capacității de luptă, transmite serviciul de presă al districtului militar. Exercițiile sînt urmărite de comisia condusă de șeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Rusiei.

În regim de alarmă au fost ridicate o serie de unități motorizate de infanterie și de rachete anti-aeriene dislocate în regiunea Ural și Siberia de Vest. În prezent, trupele se îndreaptă pe traseele auto și pe calea ferată spre poligoane necunoscute, unde cea mai mare parte a efectivului va acționa pentru prima dată.

Conform planului, militarii vor efectua trageri din armele în dotare. Cîteva unități vor exersa lichidarea urmărilor situațiilor de urgență cu caracter natural.

"Scopul principal al activităților este verificarea cuprinzătoare a capacității de luptă a trupelor, a gradului pregătire a unităților militare de a realiza în cel mai scurt timp sarcinile puse, evaluarea pregătirii de luptă și coordonare a unităților", - a declarat comandantul adjunct al districtului militar Iaroslav Roșciupkin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?