Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

UE poate oferi Moldovei stabilitate – declarație (FOTO)

20 iun. 2014,, 13:55   Societate
3726 6
Foto: akamaihd.net
“Cel mai important lucru pe care îl poate oferi UE Republicii Moldova este stabilitate, reguli clare și corectitudine”. Declarația aparține vicepreședintelui Comisiei Europene, responsabil de domeniul transporturilor, Siim Kallas, și a fost făcută în cadrul unei întrevederi cu președintele Parlamentului, Igor Corman.

Oficialul european a precizat că ziua de 27 iunie, data semnării Acordului de asociere, este importantă deopotrivă pentru Moldova și pentru Uniunea Europeană. Comisarul a menționat că UE va continua să sprijine țara noastră prin proiecte concrete de dezvoltare și va aloca resurse financiare pentru implementarea acestora.

La rîndul său, referindu-se la contextul regional și la relațiile cu partenerii tradiționali ai țării, spicherul Igor Corman a reiterat că buna cooperare cu statele CSI este un deziderat al actualei guvernări.

Precizăm că comisarul european pentru transport, Siim Kallas, se află într-o vizită de lucru la Chişinău. Anterior, comisarul a avut o întrevedere cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?