COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2921
Puterea stiri: 6763

Ultima oră! Comuniștii au depus o nouă moțiune de cenzură

19 iun. 2014,, 10:15   Politică
5042 4
Foto: noi.md
Fracțiunea Partidului Comuniștilor a depus o nouă moțiune de cenzură, de această dată, împotriva Ministerului Afacerilor Interne. Moțiunea a fost înaintată astăzi la ședința legislativului.

„Populația nu are încredere în această instituție, din cauza profesionalismului scăzut al conducerii ministerului, abuzurilor care au loc. Este tot mai frecventă urmărirea penală selectivă, la comanda poliției, au revenit omorurile la comandă. Zilele trecute, populația a fost șocată da atacurile tîlhărești de la casele de schimb valutar”, a menționat deputatul comunist Gheorghe Anghel.

Potrivit deputaților comuniști, Ministerul de Interne a fost implicat în mai multe scandaluri de corupție în ultima perioadă. Totodată, autorii moțiunii susțin că ministrul Dorin Recean este figurantul mai multor scandaluri și cer demiterea acestuia.

Moțiunea depusă de fracțiunea PCRM urmează a fi supusă dezbaterilor în Parlament, în decursul a două săptămîni, a precizat spicherul Parlamentului, Igor Corman.
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽