X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chelsea nu e fiica naturală a lui Bill Clinton

17 iun. 2014,, 00:05   Showbiz
12528 0
Foto: libertatea.ro
Un detectiv plătit de revista americană Globe a concluzionat că Chelsea, unica fiică a fostului preşedinte Bill Clinton, nu este copilul lui biologic. Conform investigatorului, tînăra de 34 de ani a fost concepută de Hillary cu un avocat controversat din Arkansas, Webster Hubell.

În vreme ce Hillary Clinton, 66 de ani, pare a se pregăti de zor să candideze la funcţia de preşedinte al SUA, presa de scandal nu-i dă pace şi a scos la iveală cel mai adînc secret al politicienei. Conform unui detectiv particular plătit de revista Globe, unica fiică a cuplului Clinton, Chelsea, nu e moştenitoarea biologică a lui Bill, ci a unui avocat din Arkansas, Webster Hubbell, cu care fostul secretar de stat a avut o aventură chiar înainte să se mărite cu Bill Clinton.

Jurnaliştii susţin că astfel e de înţeles de ce în toţi aceşti ani, în care Bill a fost implicat în atîtea scandaluri sexuale, Hillary nu l-a părăsit. În plus, nici Chelsea, 34 de ani, nu e în relaţii bune cu mama ei, care nu-şi suportă ginerele. “Chelsea aduce pe lume un copil numai ca să-şi apropie părinţii şi să-i facă să-l accepte pe cel cu care s-a măritat, un evreu bogat”, a scris presa de peste Ocean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?