X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Banca de Economii” va renova 40% din echipamentul IT

16 iun. 2014,, 12:57   Economie
4989 0
Foto: noi.md
În cadrul realizării noii strategii de dezvoltare „Banca de Economii” planifică pînă la sfîrșitul anului 2014 să-și renoveze 40% din tehnica IT, transmite NOI.md.

„Banca de Economii” a anunțat despre organizarea unui tender privind procurarea echipamentului IT de ultima generație. Ofertele în cadrul tenderului pot fi trimise pînă pe data de 18 iunie. Potrivit unui comunicat emis de „Banca de Economii”, aceasta schimbare va permite reducerea esențială a timpului de deservire și prelucrare a plăților.

În cadrul aceluiași tender „Banca de Economii” intenționează să procure și un nou server, ce va permite o dezvoltare rapidă a sistemului de deservire a cardurilor bancare. Astfel se va mări numărul de servicii și produse de care vor beneficia clienții băncii, deținători ai cardurilor bancare.

„Banca de Economii” este emitent a peste 250 mii de carduri bancare, cel mai mare număr în Moldova. Instituția are o noua strategie de dezvoltare, care potrivit estimărilor, îi va permite să revină în rîndul liderilor sistemului bancar din Moldova. Strategia a fost elaborata după venirea noului acționar, „VEB Kapital”, companie ce aparține uneia dintre cele mai mari bănci din Rusia, „Vneșekonombank”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?