Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Noua colecție Giorgio Armani, prezentată la Milano cu sala goală

24 feb. 2020,, 22:00   Externe
2206 0

Efectele epidemiei de coronavirus s-au resimţit şi la Săptămîna Modei de la Milano.

După ce mai multe persoane din oraş au fost diagnosticate cu temutul COVID 19, designerul Giorgio Armani a luat o decizie de ultim moment, ca măsură de precauţie.

A ales să îşi ţină prezentarea cu uşile închise, în faţa unor scaune goale, transmite NOI.md cu referire la stirileprotv.ro.

În schimb, Dolce & Gabbana şi Philipp Plein şi-au etalat noile creaţii pentru toamnă-iarnă conform programului stabilit iniţial.

Giorgio Armani a ales să nu-şi pună oaspeţii în pericol în timpul evenimentului său. Aşa că, pentru prima dată în cei 45 de ani de cînd există renumita case de modă, prezentarea s-a ţinut în faţa unei săli goale.


Ţinutele purtate de manechine au putut fi urmărite doar pe internet, pe site-ul oficial al casei de modă. Pentru viitorul sezon rece, Armîni propune ca şi culori în tendinţe negru, gri şi ciclam.

Designerul Laura Biagiotti a recurs la aceeaşi soluţie pentru prezentarea programată la Săptămîna Modei de la Milano, iar brandul Moncler a anulat-o complet.

În schimb, casa Dolce&Gabbana a mers pe programul clasic stabilit pentru eveniment, în ciuda temerilor legate de coronavirus.

Hainele create de Domenico Dolce şi Stefano Gabbana pentru viitorul sezon rece sînt preponderent în nuanţe de alb şi negru.

Pentru o iarnă friguroasă, designerii italieni readuc în trend jampierele de lînă.

Spectacol total la Milano a făcut şi designerul Philipp Plein.

Cîntăreţul Tyga a fost invitatul de onoare al evenimentului, susţinînd un concert pe podium, în timp ce modelele defilau în jurul său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?