X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Organizatorii mișcării „Moldova Mare” au fost citați la SIS

13 iun. 2014,, 15:11   Societate
5172 8
Foto: noi.md
În rețelele de socializare se discută activ informația despre faptul că unii organizatori ai mișcării obștești Uniunea Popular Patriotică „Moldova Mare”, create recent, au fost citați la Serviciul de Informații și Securitate (SIS), relatează NOI.md.

Sînt cunoscute și numele celor invitați la SIS: episcopul de Bălți și Fălești Marchel, bașcanul Găgăuziei, președintele Partidului Regiunilor, Mihail Formuzal, președintele Partidului „Patrioții Moldovei”, Mihail Garbuz.

Amintim că săptămîna curentă un șir de reprezentanți ai culturii, artei, științei, educației, cultelor, precum și ai comunităților mai multor minorități naționale din Moldova și ai diasporei moldovenești au constituit Uniunea Popular Patriotică „Moldova Mare”.

Scopul acestei mișcări este consolidarea statalității moldovenești și a bazelor morale și spirituale ale statului multinațional Republica Moldova. La această etapă reprezentanții organizației au început pregătirile pentru desfășurarea primului Congres Național Popular cu ocazia marcării aniversării a 655-a a statalității moldovenești.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?