COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 523
Coronavirus stiri: 7842

Organizatorii mișcării „Moldova Mare” au fost citați la SIS

13 iun. 2014,, 15:11   Societate
4610 8
Foto: noi.md
În rețelele de socializare se discută activ informația despre faptul că unii organizatori ai mișcării obștești Uniunea Popular Patriotică „Moldova Mare”, create recent, au fost citați la Serviciul de Informații și Securitate (SIS), relatează NOI.md.

Sînt cunoscute și numele celor invitați la SIS: episcopul de Bălți și Fălești Marchel, bașcanul Găgăuziei, președintele Partidului Regiunilor, Mihail Formuzal, președintele Partidului „Patrioții Moldovei”, Mihail Garbuz.

Amintim că săptămîna curentă un șir de reprezentanți ai culturii, artei, științei, educației, cultelor, precum și ai comunităților mai multor minorități naționale din Moldova și ai diasporei moldovenești au constituit Uniunea Popular Patriotică „Moldova Mare”.

Scopul acestei mișcări este consolidarea statalității moldovenești și a bazelor morale și spirituale ale statului multinațional Republica Moldova. La această etapă reprezentanții organizației au început pregătirile pentru desfășurarea primului Congres Național Popular cu ocazia marcării aniversării a 655-a a statalității moldovenești.
0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X