X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

BEI îşi va deschide o reprezentanţă în Republica Moldova

13 iun. 2014,, 13:15   Societate
3503 1
Foto: businessinsider.com
Banca Europeană de Investiţii (BEI) va deschide în viitorul apropiat o reprezentanţă în Republica Moldova, a anunţat joi vicepreşedintele BEI Wilhelm Molterer, prezent la conferinţa investiţională care s-a desfăşurat la Chişinău.

Potrivit agenţiei "Infotag", oficialul BEI i-a îndemnat pe oamenii de afaceri să-şi intensifice activitatea în Republica Moldova, afirmînd că reuniunea de la Chişinău, care s-a bucurat de prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, demonstrează angajamentul UE şi al BEI de a sprijini dezvoltarea acestui stat.

"Noi sprijinim iniţiativele întreprinderilor mici şi mijlocii şi acordăm atenţie sectorului agricol. Dar este nevoie să menţinem legătura cu investitorii, de aceea anunţ astăzi că Banca Europeană de Investiţii va deschide cît mai curînd posibil o reprezentanţă în Republica Moldova, pentru a fi activă şi vizibilă la faţa locului, dar şi pentru a oferi posibilitatea de fi în contact permanent cu investitorii", a afirmat Wilhelm Molterer.

El a subliniat că Republica Moldova trebuie să beneficieze cît mai mult de zona de liber schimb, la care va avea acces prin semnarea Acordului de asociere şi liber schimb cu UE, dar a semnalat şi necesitatea implementării standardelor europene.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?