X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Vlad Filat regretă că l-a susținut pe Dorin Chirtoacă la alegeri

13 iun. 2014,, 12:07   Politică
5829 7
Foto: noi.md
PLDM nu va mai susține candidatura liberalului Dorin Chirtoacă pentru funcția de primar al capitalei la următoarele alegeri. Declarația a fost făcută de liderul PLDM, Vlad Filat, în cadrul unei emisiuni la postul Național 4.

Politicianul a criticat modul în care primarul administrează în prezent orașul, acuzîndu-l de implicare excesivă în jocurile politice.

„Cu certitudine, PLDM nu va mai face din Dorin Chirtoacă primar al capitalei. Noi avem nevoie de un primar care să asigure ordinea în capitală, curățenia și dezvoltarea, dar nu polemică politică interminabilă și un comportament străin ce ține de administrarea unui oraș. Inclusiv eu am votat pentru ca Chirtoacă să devină primar în capitală. De două ori am contribuit la alegerea lui. Am votat pentru ca dînsul să aibă grijă de acest oraș”, a menționat Filat.

Liberal-democratul a anunțat că partidul său va înainta propria candidatură pentru postul de primar al capitalei la următoarele alegeri locale și va veni cu o echipă pregătită la conducerea Primăriei. Filat nu a precizat însă despre cine este vorba.

„Noi vom veni cu un candidat pentru această funcție și vreau să vă asigur că ne vom bate foarte hotărît pentru capitala țării. Vom prezenta și o echipă pentru Consiliul Municipal”, a punctat Filat.

Menționăm că analiștii politici estimează că apropierea tot mai pronunțată dintre Vlad Filat și președintele român, Traian Băsescu, ar putea crea probleme la următoarele alegeri, în condițiile în care Băsescu este un susținător aprig al Partidului Liberal și un prieten al lui Dorin Chirtoacă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?