X 
Cutremure stiri: 502

Ion Bodrug: Șoferul care a accidentat o tînără pe trecerea de pietoni a fost identificat (VIDEO)

12 iun. 2014,, 18:21   Societate
7384 0
Foto: noi.md
„În pofida faptului că tînăra care a fost lovită de un automobil pe trecerea de pietoni nu a apelat la poliție, angajații poliției de patrulare au stabilit numărul mașinii și au identificat șoferul cu ajutorul camerelor de supraveghere și al imaginilor publicate în presă. Pe marginea acestui accident rutier a fost inițiată o anchetă. Acum încercăm să stabilim identitatea tinerei care a avut de suferit”, a comunicat pentru NOI.md șeful Inspectoratului General de Poliție, Ion Bodrug.

Incidentul s-a produs la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo în jurul orei 12.

Din imaginile trimise portalului Point.md se vede că tînăra traversa strada la culoarea verde a semaforului, iar șoferul, aflat la volanul unui automobil de marca „Opel”, după toate probabilitățile, a crezut că pietonul îi va ceda trecerea.

În urma impactului tînăra a fost aruncată într-o parte, însă ea s-a ridicat cu ajutorul șoferului și a plecat de la locul incidentului.

Ion Bodrug le-a mulțumit celor care au filmat cele întîmplate și instituțiilor mass-media pentru că au publicat operativ materialele. Funcționarul i-a îndemnat pe cetățeni să nu rămînă indiferenți în asemenea cazuri și să expedieze imaginile cu încălcarea regulilor de circulație la poliție pe adresa electronică: [email protected].


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав