X 
Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Gordienko, după mesajul de la Kirkorov: Inima mi s-a oprit pe cîteva secunde

18 feb. 2020,, 17:01   Showbiz
13156 2

Natalia Gordienko se află în febra emoțiilor pentru Eurovision 2020. Într-o postare pe pagina sa de facebook, artista a povestit cum a ajuns să colaboreze cu renumitul artist din Rusia, Filip Kirkorov, pentru noua sa piesă,,Prison”.

Cei doi se cunosc de multă vreme, din 2006, iar decizia de a realiza un produs muzical împreună îi aparține chiar artistului, transmite Noi.md cu referire la Unica.

,,Eu și Filip Kirkorov

Îmi aduc aminte de parcă a fost mai ieri: anul 2006, 18 ani, încă nu susținusem bacalaureatul, nu văzusem mare lucru la acea vîrstă, dar deja eram pe scena Eurovisionului alături de Arsenium. Îmi tremurau genunchii de la mărimea colosală a scenei și de la personalitățile din jurul meu. Și, de parcă n-ar fi fost de-ajuns, am mai făcut cunoștință și cu Filip. Ei cum „am făcut cunoștință”, am reușit să facem această fotografie frumoasă și să vorbim nițel. În acel an, Kirkorov a fost regizorul lui Bilan pentru piesa „Never let you go”, pe care și azi o consider una dintre cele mai strălucitoare prestații de la Eurovision.

Doar în 2007, la Novaya Volna, am avut posibilitatea să discut mai îndeaproape cu Filip. Chiar i-a plăcut performanța mea și m-a inundat în complimente. Prieteni, vă puteți imagina cît de plăcut poate fi să te laude însuși Filip Kirkorov?

Îmi amintesc că ”mă scăldam” într-o mare de energie pozitivă și dorință puternică de a face mult mai mult. De atunci, ne tot întîlneam periodic la diferite evenimente, discutînd o potențială colaborare, dar cumva nu se lipea nimic. Încă

Și…pe 3 ianuarie, am primit un mesaj de la Filip: „Avem o piesă pentru tine!”
sînt sigură că inima mea s-a oprit pentru cîteva secunde, apoi a început să bată în ritmuri puternice. Am ascultat versiunea demo și am rămas pur și simplu stupefiată. Era exact cum îmi plăcea mie: o baladă de dragoste, în care poți demonstra toate notele și capacitățile vocii. M-am regăsit în fiecare vers!

Pe lîngă asta, am descoperit că Filip nu numai ca este o fire foarte sensibilă, ci și un adevărat profi. Mă ajută de fiecare dată cînd am nevoie și participă constant la întregul proces de creație. Vrea să știe aproape totul. Și este foarte atent. Acest lucru se manifestă în cele mai mici detalii, este foarte grijuliu și se prezintă ca fiind mentorul meu.

Oportunitatea de a lucra cu Filip Kirkorov este pur și simplu wow! Mai mult, Filip respiră prin acest proiect. Avem sinergia și impulsul necesare, sîntem pe aceeași undă. sînt sigură că vom avea un show grandios și memorabil, deoarece pur și simplu nu poate fi altfel acolo unde este Filip Kirkorov”, a menționat artista, pe Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?