Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

La Chişinău a fost deschis un nou magazin de produse cosmetice VIORICA (VIDEO) ©

13 iun. 2014,, 09:00   Showbiz
13494 0
Foto: noi.md
Fabrica de parfumerie şi de cosmetică «Viorica-Cosmetic» şi-a deschis un nou magazin de firmă de cosmetice şi parfumerie în centrul Chişinăului. Stilul elegant al magazinului, nuanţele violete ale interiorului, precum şi deservirea atentă a consultanţilor specializaţi le permit vizitatorilor să se simtă liber şi confortabil în timpul alegerii produselor cosmetice naturale ambalate frumos.

În noul magazin este prezentată o gamă largă de produse reînnoite, precum şi noi linii cosmetice Flovio şi Violelle: creme de noapte şi de zi pentru diferite categorii de vîrste («25+», «35+», «45+»), măşti purificatoare şi exfoliante, seturi de şampoane şi balsamuri pentru diferite tipuri de păr, loţiuni de corp, creme de mîini şi multe altele.

O nouă abordare a compoziţiei produselor "Flovio" şi "Violelle" permit poziţionarea acestor game la un nivel net superior faţă de produsele existente ale brandului VIORICA. Aceste două linii conţin uleiuri foarte preţioase datorită efectelor lor: de orez, de migdal, de cocos, uleiuri din seminţe de dovleac, din seminţe de caise şi alte componente unice.

În timpul apropiat, Viorica-Cosmetic va lansa o linie reînnoită pentru bărbaţi For Men, bazată pe extracte naturale, creată pentru cei care apreciază cosmetica naturală şi calitativă. Pentru amatorii băilor de soare vor apărea şi produse de protecţie solară înainte şi după expunerea la soare.

Toate acestea sînt produse de o înaltă calitate, fabricate în baza extractelor exclusiv naturale şi a uleiurilor din plante, cu aplicarea tehnologiilor cosmetice inovaţionale. În procesul de producţie «Viorica-Cosmetic» utilizează peste 30 de plante medicinale crescute în Moldova.

Noul magazin este amplasat pe Bd Stefan cel Mare, 132 colţ cu Vlaicu Pîrcălab.

Acesta este al treilea magazin de firmă VIORICA deschis la Chişinău. Pe viitor, compania planifică să-şi extindă reţeaua de magazine pe întreg teritoriul ţării, oferindu-le clienţilor săi toate beneficiile Naturii Moldovei.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?