COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7683

Iurie Leancă sare în ajutorul oamenilor de afaceri

11 iun. 2014,, 16:38   Politică
4116 1
Foto: noi.md
Premierul Iurie Leancă se arată îngrijorat de situația mediului de afaceri din Republica Moldova și propune ca reglementările legislative care creează bariere în activitatea antreprenorilor să fie treptat eliminate.

În acest sens, Leancă a propus grupului de lucru din cadrul Ministerului Economiei să examineze minuțios fiecare proiect de act normativ cu impact asupra mediului de afaceri.

„Scopul nostru este să eliminăm constrîngerile și să ușurăm viața antreprenorilor. Și nu invers – să nu o complicăm. Și astăzi, ceea ce trebuie noi să facem e să diminuăm gradual povara pe care o suportă antreprenorii noștri. Potrivit unor estimări, în prezent avem peste 10 mii de reglementări cu impact asupra mediului de afaceri. Din păcate, instituţiile noastre deseori uită să elimine reglementările vechi, inutile şi depăşite de timp”, a explicat Leancă la începutul ședinței Guvernului.

Șeful cabinetului de miniștri și-a îndemnat subalternii să țină cont de aceste aspecte ale problemei, în momentul în care propun noi reglementări în domeniul mediului de afaceri.
0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽