Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Sergiu Sîrbu: Butmalai critică Partidul Democrat din cauza unei insulte personale

11 iun. 2014,, 16:30   Politică
4045 4
Foto: noi.md
Critica deputatului din Partidul Liberal Democrat (PLDM), Ion Butmalai, la adresa Partidului Democrat (PDM) este o fantezie bolnavă şi rezultatul unei supărări personale, consideră deputatul din partea PDM, Serghei Sîrbu.

Solicitat de "Infotag", el a afirmat că "nu este cazul să se dea prea multă atenţie unor astfel de fantezii bolnave".

"PDM lucrează în permanenţă la proiectele de legi care au ca scop îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor şi noi nu avem timp să comentăm astfel de declaraţii. Nu ştiu ce e în capul lui, cel mai probabil, este o supărare personală pentru anumite incidente", a comentat Sîrbu, adăugînd că "este uşor să acuzi pe cineva, cu atît mai mult fără dovezi".

"Lasă să prezinte dovezi, apoi discutăm. Avem şi noi argumente similare în privinţa lui Butmalai, dar nu facem polemică pe seama lor. Noi ne respectăm colegii de coaliţie şi nu ne vom lăsa provocaţi", a declarat legislatorul.

El consideră că o astfel de critică poate semnifica dorinţa de a denigra colegii, în condiţiile în care campania electorală, neoficial, a şi demarat.

"Aceasta nu este o declaraţie a liderului PLDM şi nici nu este poziţia oficială a partidului, ci doar opinia unei persoane. Dacă doriţi să aflaţi mai bine cine este Butmalai, întrebaţi-i pe locuitorii Cahulului, unde el s-a născut. Sînt sigur, ei vă vor spune multe", este convins democratul.

Butmalai a criticat conducerea PDM-ului, despre care a spus că este "o grupare criminală". Liberalul democrat a mai afirmat că "nu poate fi nici vorbă despre vreo coaliţie cu criminalii, pentru că scopul acestora este să cumpere oamenii şi să guverneze ţara prin înşelăciune".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?