Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cum alegi corect ștergătoarele pentru parbrizul mașinii tale ©

11 feb. 2020,, 15:03   Ştiri Auto
2402 0

Suntem în prag de primăvară, perioadă a anului când în micuța noastră țară, Republica Moldova, vin zilele ploioase, natura renaște, iar șoferi grăbiți își amintesc despre faptul că se apropie momentul când trebuie să se preocupe de schimbarea ștergătoarelor pentru parbriz, or de asta depinde în mare parte siguranța lor și a pasagerilor în timpul ”călătoriilor” cu mașina.

Șoferii o pot confirma, în timpul unei ploi torențiale sau chiar a unei ninsori abundente, ștergătoarele îți asigură o vizibilitate bună a carosabilului și poți observa la timp un pericol de pe traseu.

În această perioadă a anului, șoferii se întreabă tot mai des de unde pot cumpăra o pereche de ștergătoare care nu doar să se potrivească modelului de mașină pe care o dețin, dar să fie accesibile și ca preț și să aibă o calitate bună.

Magazinul online de piese auto autopieseonline24.ro, oferă conducătorilor auto o gamă largă de ștergătoare de parbriz, potrivite pentru diferite modele de mașini.

Magazinul online este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea unui ștergător de parbriz nou. Aici nu există cozi, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. În afară de ștergătoare de parbriz, catalogul magazinului cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: oglinzi retrovizoare externe, saboți de frînă, pompe pentru dispozitivul de spălare a parbrizului etc.

E bine de știut faptul că schimbarea ștergătoarelor se face în funcție de cît de uzate sunt acestea. Sunt cîteva semne clare care te fac să înțelegi că, de fapt, a venit momentul să schimbi ștergătoarele pentru parbrizul mașinii:

• dacă observi că nu mai curăță la fel de bine

• scârțâie pe parbriz atunci când le folosești sau, și mai rău, zgârie parbrizul – schimbă-le

Specialiștii recomandă ca ștergătoarele să fie schimbate de două ori pe an, toamna și primăvara, însă ștergătoarele bune au o durată de viață mai mare.

Magazinul online autopieseonline24 îți oferă posibilitatea să-ți alegi ștergătoarele în funcție nu doar de tipul mașinii, dar și de marcă sau versiune. Pentru asta trebuie să accesezi doar autopieseonline24.

Îți sugerăm să acorzi atenție următoarelor aspecte ce țin de alegerea ștergătoarelor:

• Înainte să cumperi ștergătoare noi, citește manualul tehnic al mașinii. Acolo găsești detaliile de care ai nevoie - mărimea și modelul ștergătoarelor.

• Un material bun va asigura o rezistență mai mare în timp a ștergătoarelor și va proteja parbrizul.

• Acordă atenție cauciucului din care este făcută lama ștergătoarelor, acesta fiind de mai multe tipuri.

• Ștergătoarele de calitate au un preț mai mare. Atunci când vine vorba despre siguranța ta, sfatul nostru este să nu faci economii.

Nu uitați, grija față de mașina care o dețineți se răsfrânge direct asupra siguranței dumneavoastră.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?