Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cursele aeriene spre Rusia continuă să se efectueze cu întîrzieri

7 iun. 2014,, 17:00   Societate
6920 3
Foto: noi.md
Situația cu operarea neregulată a zborurilor spre Federația Rusă ramîne neschimbată. Pînă în prezent, autoritățile ruse nu permit aeronavelor A-321, cu capacitatea de 216 locuri, care aparțin companiei ”Air Moldova”, să opereze zboruri spre unele destinații.

Fiind forțată să se conformeze acestei situații, compania ”Air Moldova” este nevoită sa introducă schimbări în orarul de zbor pe rutele cu destinația Chişinău-Moscova, Moscova-Chişinău și Chișinău-St. Petersburg, St. Petersburg-Chișinău, totodată fiind perturbate și o parte din cursele spre alte destinații, preconizate pentru zilele imediat următoare.

Autoritățile RM implicate în soluționarea acestui aspect nu au primit nici pînă în prezent o explicație, motivul invocat fiind unul nefondat si neclar.

Reamintim că, începînd cu data de 29 mai 2014, orarul de zbor a suferit unele modificari ca rezultat al refuzului autorităților aviatice ruse de a permite anumitor aeronave, operate de ÎSCA ”Air Moldova”, să efectueze cursele pe itinerarele date.

Pentru informaţii suplimentare despre reţinerea zborurilor, pasagerii pot apela Serviciul Help Desk al companiei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?