Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

FSB a dezvăluit secretul atacurilor teroriste eșuate la Soci

7 iun. 2014,, 01:19   Externe
10711 2
Foto: gazeta.ru
Șeful Consiliului organelor de securitate și de informații ale CSI, alias directorul FSB, Alexandr Bortnikov, a declarat la Minsk că inamicii au pregătit pentru Jocurile Olimpice de la Soci mai multe atacuri teroriste, dar nu au reușit să le pună în aplicare.

"Împreună cu colegii din mai multe țări am împiedicat cîteva atacuri teroriste la Jocurile Olimpice de la Soci, - a dezvăluit el secretul. – Erau implicați foști cetățeni ai Rusiei".

"Unul dintre atacurile teroriste, - a precizat Bortnikov – se pregătea pe o aeronavă".

"Există o problemă atunci cînd luptătorii, care se întorc din punctele fierbinți, pun la cale atacuri teroriste sau participă la ele. Există, de asemenea, problema recrutării noilor mercenari. În acest sens - combaterea respectivului fenomen – noi orientăm activitatea noastră", - a spus el, și a menționat că una dintre cele mai recente amenințări la securitate este "utilizarea spațiului informațional de către elementele distructive, atunci cînd resursele informaționale publice sînt supuse unor cyberatacuri".

"În fiecare an, cîteva sute de mii de resurse de stat ale Rusiei sînt supuse cyberatacurilor", - îl citează pe șeful FSB "Vedomosti".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?