X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Ruslan Popa: Din partidul lui Voronin nu voi lăsa piatră pe piatră

5 iun. 2014,, 12:19   Politică
7291 17
Foto: noi.md
Decizia Curții de Apel Chișinău de a interzice Partidului Comunist Reformator din Moldova de a folosi în calitate de simboluri secera și ciocanul nu va opri planurile de a continua procedura de înregistrare a formațiunii, a declarat liderul partidului, Ruslan Popa.

„Procesul de judecată încă nu a avut loc, iar Curtea de Apel nu poate interzice nimic în lipsa unei decizii de judecată. Comuniștii pur și simplu confundă dorințele lor cu realitatea. Noi nu vindem la Piața Centrală maiouri cu secera și ciocanul. În calitatea celor care au înregistrat acest brand la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI) comuniștii ne pot doar interzice să vindem maiouri la piață. Însă ei nu ne pot interzice să constituim un partid politic cu aceeași simbolică. Oricum ne vom înregistra, iar din partidul lui Voronin eu nu voi lăsa piatră pe piatră”, a afirmat Ruslan Popa pentru NOI.md.

Curtea de Apel Chişinău a satisfăcut recursul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova și a interzis Partidului Comunist Reformator din Moldova să înregistreze la Ministerul Justiției în calitate de simboluri secera şi ciocanul. PCRM a motivat prin faptul că secera şi ciocanul au fost înregistrate la AGEPI şi dreptul de autor este deţinut de Partidul Comuniştilor din Republica Moldova. Iar potrivit legislaţiei, nicio persoană fizică sau juridică nu are dreptul de a utiliza simbolul fără permisiunea titularului dreptului de autor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?