X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Curtea Constituțională planifică să-și cumpere un automobil nou. Care este costul

27 ian. 2020,, 12:31   Societate
2817 0

Curtea Constituțională a făcut public planul de achiziții pentru anul curent. Instituția planifică să chleltuie pentru bunuri și servicii peste patru milioane de lei.

Cea mai scumpă achiziție va fi făcută chiar luna viitoare. În februarie, instituția vrea să cumpăre un automobil în valoare de 800 de mii de lei, scrie tv8.md.

Pe platforma de achiziții publice nu este vreun anunț plasat de Curtea Constituțională cu privire la achiziționarea unei mașini, pentru a afla ce specificații tehnice se cer pentru unitatea de transport.

Precizăm că, în vara anului 2018, Curtea Constituțională și-a cumpărat o mașină nouă de model „Skoda Superb”, care a costat aproape jumătate de milion de lei. S-a întîmplat la o lună după ce conducerea CCRM a fost preluată de Mihai Poalelungi.

Alte 820 de mii de lei sînt planificate pentru organizarea unei Conferințe Internaționale cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la fondarea CCRM.


Două sute de mii de lei vor fi cheltuite pentru cazarea în hotele a invitaților străini veniți la conferință, tot 200 de mii de lei sînt preconizate pentru servicii de catering, adică pentru masa de sărbătoare. Alte 100 de mii de lei pentru servicii de divertisment a delegațiilor, iar alte cîteva zeci de mii de lei vor fi cheltuite pentru flori și suveniruri.

Pentru paza instituției sînt preconizate 398 de mii de lei. Alte 450 de mii de lei sînt planificate pentru material de construcție și reparația curentă a încăperilor și utilajului instituției, iar 100 de mii de lei – pentru mobilier nou.

Pentru bilete de avion și servicii editorial Curtea Constituțională este gata să cheltuie cîte 200 de mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?