X 

PROFEŢIILE lui Nostradamus care s-au adeverit cu precizie

4 iun. 2014,, 01:30   Societate
18961 10
Foto: revistafelicia.ro
Nostradamus, una dintre cele mai controversate personalităţi din istoria omenirii, a făcut o serie de profeţii care s-au adeverit cu precizie, de-a lungul vremii.

Nostradamus a scris prima sa carte "Profetiile" in anul 1555, iar scrierile sale sînt publicate si citite cu interes si in ziua de astazi, potrivit Business Insider. O parte dintre previziunile sale, care au fost descifrate peste secole, au conicis cu anumite evenimente marcante din istorie, scrie ziare.com.

Teroarea lui Hitler asupra Europei

Predictia: Din adancurile Europei de Vest, un copil se va naste din oameni saraci. El va seduce o mare de trupe cu glasul sau, iar faima sa va creste pana la taramul din Est. Bestii feroce infometate vor traversa raurile, iar mare parte a campului de lupta va fi impotriva lui Hister.

Ce s-a intamplat: Hitler, care s-a nascut din parinti saraci in anul 1889 in Europa de Vest, si-a folosit abilitatile sale oratorice pentru a mobiliza partidul nazist din Germania, in anii de dupa Primul Razboi Mondial.

Germania, ca parte a puterilor Axei, se va alia cu Japonia, in Est. Hister - unii il considera o greseala de scriere a lui Nostradamus, insa inseamna si un nume vechi al Dunarii.

Marele incendiu de la Londra

Predictia: Sangele celor drepti nu va salva Londra, care va fi arsa de focul din anul '66. Batrana doamna va cadea de pe locul sau inalt si multi din aceeasi secta vor fi ucisi.

Ce s-a intamplat: Pe 2 septembrie 1666, un foc de mica amploare de la o brutarie din Londra s-a transformat intr-un incendiu urias care a ars trei zile si a distrus orasul. Incendiul a devenit cunoscut sub numele de Marele Incendiu de la Londra.

Napoleon

Predictia: Pau, Nay, Loron, mai mult din foc decat sange, ca sa inoate in glorie, cel puternic va fugi spre confluenta. El va refuza intrarea sa la Piuses, pe cei depravati ii va intemnita.

Ce s-a intamplat: Pau, Nay si Oloron sînt trei orase din Franta. "Mai mult foc decat sange" are menirea de a sublinia provenienta lui Napoleon dintr-o familie modesta. Piuses face referire la Papa Pius al VI-lea sau Pius al VII-lea, dusmani ai lui Napoleon.

Bomba atomica

Predictia: O sageata cereasca isi va intinde aripa mortii: o mare cucerire. O natiune mandra va fi doborata de o piatra aruncata din copac. Zvonuri despre ceva monstruos, omenesc, vor duce la epurare.

Ce s-a intamplat: In august 1945, Statele Unite au lansat doua bombe atomice asupra Japoniei, la Hiroshima si Nagasaki. Multi istorici sustin ca tragedia a marcat sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

"O piatra aruncata din copac" ar putea descrie forma ciupercii atomice care a cuprins cerul de deasupra orasului.

Asasinarea lui John F. Kennedy

Predictia: Un fulger va lovi marele om, iar un nevinovat va fi acuzat de fapta sa. Vinovatul va ramane in ceata.

Ce s-a inatmplat: Asasinarea lui John F. Kennedy a venit "de la mare inaltime". Glontul care a patruns in capul lui Kennedy a fost tras de la nivelul acoperisului.

Omul acuzat de crima, Lee Harvey Oswald, nu a trait suficient de mult pentru a fi judecat. A fost ucis, in timp ce se afla in custodia politiei.

Atacul terorist de la 11 septembrie 2011

Predictia: cerul va arde la patruzeci si cinci de grade. Incendiul se apropie de marele oras nou. Prin foc, el va distruge orasul lor. O inima cruda si rece va aduce sange. Nu va exista mila pentru nimeni.

Ce s-a intamplat: In ziua de 11 septembrie 2001, piratii aerului au deturnat avioane care s-au prabusit in cele Turnuri gemene de la World Trade Center din New York.

Oamenii de stiinta interpreteaza "patruzeci si cinci de grade" fie facand o trimitere la latitudinea de 45 de grade a orasului New York, fie luand in calcul cladirea care s-a prabusit creand un unghi de 45 de grade cu solul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?