Preşedintele stiri: 3022

Corman despre cea mai importantă realizare a Coaliției

2 iun. 2014,, 17:20   Societate
3854 3
Foto: noi.md
„Cea mai mare realizare a Coaliției de Guvernare Pro-Europeană este asigurarea stabilității în țară”. Declarația aparține președintelui Parlamentului, Igor Corman, și a fost făcută astăzi la Orhei, în timpul unei întrevederi cu aleșii locali, în cadrul căreia a vorbit despre realizările Parlamentului la un an de la crearea coaliţiei pro-europene şi învestirea în funcţia lui de spicher.

Președintele legislativului a ținut să precizeze că una dintre principalele probleme ale țării rămîne a fi lupta cu corupția, care, în opinia lui, nu poate fi combătută peste noapte.

„Nu este suficient să adoptăm legi bune, este nevoie de presiune din partea cetățenilor, dar și a Parlamentului, pentru a asigura implementarea acestora. Lucrurile nu se schimbă peste noapte, trebuie să educăm în întreaga societate o toleranță zero față de corupție”, a declarat Igor Corman.

Totodată, Corman a răspuns la întrebările aleșilor locali, care au vizat în special modalitățile de accesare și distribuire a fondurilor europene, modernizarea grădiniţelor şi a şcolilor, dezvoltarea economiei şi proiectele de susţinere a agriculturii.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X