COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Corman despre cea mai importantă realizare a Coaliției

Corman despre cea mai importantă realizare a Coaliției
Foto: noi.md
„Cea mai mare realizare a Coaliției de Guvernare Pro-Europeană este asigurarea stabilității în țară”. Declarația aparține președintelui Parlamentului, Igor Corman, și a fost făcută astăzi la Orhei, în timpul unei întrevederi cu aleșii locali, în cadrul căreia a vorbit despre realizările Parlamentului la un an de la crearea coaliţiei pro-europene şi învestirea în funcţia lui de spicher.

Președintele legislativului a ținut să precizeze că una dintre principalele probleme ale țării rămîne a fi lupta cu corupția, care, în opinia lui, nu poate fi combătută peste noapte.

„Nu este suficient să adoptăm legi bune, este nevoie de presiune din partea cetățenilor, dar și a Parlamentului, pentru a asigura implementarea acestora. Lucrurile nu se schimbă peste noapte, trebuie să educăm în întreaga societate o toleranță zero față de corupție”, a declarat Igor Corman.

Totodată, Corman a răspuns la întrebările aleșilor locali, care au vizat în special modalitățile de accesare și distribuire a fondurilor europene, modernizarea grădiniţelor şi a şcolilor, dezvoltarea economiei şi proiectele de susţinere a agriculturii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load