Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O nouă apocalipsă prezisă pentru 1 iunie nu a avut loc

2 iun. 2014,, 02:05   Ştiinţă şi IT
7507 3
Foto: golos.ua
Astrofizicianul american Albert Sherwinski continuă tradiția glorioasă a oamenilor de știință de a prezice apocalipsa. Sfîrșitul lumii ar trebui să survină la 1 iunie și va fi cauzat de un "nor de acid" interstelar.

Sherwinski afirma ca, in iunie 2014, sistemul nostru solar va fi distrus de un nor imens de gaze si praf.

Astrofizicianul susține că norul de gaze și praf se îndreaptă deja vertiginos spre Pămînt și vara va avea loc coliziunea, care va aduce sfîrșitul lumii.

Anunțul a fost publicat pe site-ul Weekly World News la 12 septembrie 2005, după ce Sherwinski folosind telescopul cu raze X "Chandra", a remarcat în centrul galacticii un nor imens de praf și ceață acidă, care poate distruge nu numai planeta noastră, dar, de asemenea, întregul sistem solar .

Potrivit astrofizicianului, norul a fost ejectat la 6 aprilie 2005 de o gaură neagră gigant, la o distanță de 28 de milioane de ani lumină de Pămînt, după care a început să se îndrepte spre planeta noastră . Fatala "întîlnire" cu acest obiect, potrivit lui Sherwinski, urma să se producă la 1iunie 2014. Cu toate acestea, apocalipsa nu a avut loc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?