X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Tema Ucrainei va fi discutată la o reuniune a "guvernului mondial" - The Independent

31 mai. 2014,, 13:33   Externe
9946 6
Foto: obozrevatel.ua
Personalităţi marcante din lumea politică sau din mediul de afaceri, reuniți în grupul BILDERBERG, se întrunesc în aceste zile la Hotelul Marriott din Copenhaga.

Grupul BILDERBERG este acuzat că ar conduce lumea din umbră şi că se reunesc anual pentru a plănui scenarii geopolitice sau economice cu un singur sens: centralizarea puterii.

Anul acesta, contextul în care se petrece întâlnirea este mai complicat ca niciodată, potrivit Infowars.com. Intransigenţa Rusiei la criza din Ucraina şi mişcarea eurofobă care traversează Uniunea Europeană ameninţă în mod serios viziunea unipolară asupra lumii pe care grupul încearcă să o transpună în realitate de peste 60 de ani.

BILDERBERG. Surse din interiorul conferinţei de la Copenhaga au confirmat pentru jurnalişti că discuţiile se vor concentra pe strategia de stopare a forţelor centrifuge care pun în pericol agenda BILDERBERG de centralizare a puterii într-o singura federaţie mondială.

La întrunirea BILDERBERG 2014 participă, între alţii, fostul şef al NSA, generalul Keith Alexander, directorul FMI, Christine Lagarde, Henry Kissinger, Sir John Sawers, şeful MI6, dar şi preşedinţii companiilor Shell, BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google, şi Linkedin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?