X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Liberalii reformatori mai contează pe Sturza

30 mai. 2014,, 12:57   Politică
4540 3
Foto: noi.md
Posibila venire a fostului prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, în rîndurile Partidului Liberal Reformator continuă să fie discutată activ în culoarele formațiunii.

„În jurul acestui subiect sînt foarte multe frămîntări, au început şi ironizări deja. Adeseori chiar Ion Sturza a fost nevoit să intervină ca să tempereze spiritele, pentru că sînt mulţi care fac analize şi concluzii foarte pripite. Au fost nişte semnale care vorbesc de capacitatea şi a Partidului Liberal Reformator, dar şi a domnului Ion Sturza, ca fiind unul dintre reformatorii sfîrşitului anilor '90, cel care a fost la un pas de a integra Republica Moldova în Uniunea Europeană, dacă nu erau nişte jocuri de culise care au perturbat procesul şi au dus la demisia Guvernului Sturza. Deci, împărtăşind aceste valori, dumnealui a participat la Congresul de constituire a PLR cu un discurs foarte eficient şi cu ecou mare în societate, care a stîrnit şi a alimentat anumite speranţe dar şi animozităţi şi reticenţe în acelaşi timp din partea unui alt segment, care nu prea agreează aceste îmbunătăţiri, dar şi revenirea unuia dintre politicienii noştri şi oameni de afaceri cei mai importanţi”, a subliniat liderul PLR, Ion Hadârcă pentru Tribuna.

Potrivit lui Hadârcă, PLR are „un dialog normal cu Ion Sturza și ultimul cuvînt privind participarea în campania electorală din acest an aparține anume fostului premier”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?