X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Deputat liberal: La noi aici e ca la psihiatrie

28 mai. 2014,, 15:55   Politică
5161 1
Foto: noi.md
Ședința de astăzi a Parlamentului a început cu bancuri și schimb de replici între deputați. Asta după ce liberalul Gheorghe Brega s-a arătat surprins de decizia conducerii legislativului de a desfășura astăzi ședința preconizată pentru vineri.

"Este așa un banc. Se întîlnesc doi medici, unul chirurg și unul psihiatru. Chirurgul îl întreabă pe psihiatru – cum e la voi la psihiatrie? Păi cine îmbracă primul halatul acela e medicul. Cam așa este și la noi. Eu am o întrebare. La noi azi e joi sau vineri?", a întrebat Brega.

În replică, președintele Parlamentului, Igor Corman, a explicat că ședința de astăzi este organizată în locul celei de vineri, întrucît în această zi mai mulți deputați urmează să participe la careurile şcolare, cu prilejul încheierii anului şcolar.

„Domnule Brega, eu nu știu ce ați îmbrăcat dumneavoastră astăzi, dar vă amintesc că azi e miercuri. Astăzi muncim în locul zilei de vineri, pentru că e „Ultimul sunet” și deputații vor merge în școli. E miercuri, domnule Brega, încă o dată confirm”, a explicat Corman.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?