X 
Criza energetică stiri: 1523
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3385

Pe 31 mai va avea loc Plenara PCRM. Ce spun despre ea comuniștii în culise

28 mai. 2014,, 10:46   Societate
4969 7
Foto: noi.md
Sîmbătă, 31 mai, în incinta Casei Sindicatelor din Chișinău va avea loc o plenară extraordinară a PCRM. Pe agendă figurează o singură chestiune – discutarea cazului membrului Comitetului Politic al partidului Mark Tkaciuk, relatează site-ul Vzglead.

De faptul dacă fostul ideolog al PCRM-ului își va recunoaște vina și își va cere iertare de la liderul formațiunii, Vladimir Voronin, va depinde dacă Mark Tkaciuk și echipa lui va rămîne sau nu la conducerea partidului. Pe culoarele comuniștilor se vorbește că Tkaciuk nu intenționează să asiste la ședința Comitetului Central și soarta lui în cadrul Comitetului Politic deja este decisă. Totodată, se zvonește că toți membrii echipei acestuia (Poleanschi, Petkov, Petrenco, Todua, Starîș) urmează să depună cerere de părăsire a Comitetului Central din inițiativă proprie.

Se mai spune că în urma acestor acțiuni, Vladimir Voronin va „curăța” terenul din interiorul PCRM-ului și treptat îi va transmite puterea în partid nepotului său Artur Reșetnicov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав