Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

TENDINȚE BIJUTERII pentru vara 2014 (FOTO)

28 mai. 2014,, 00:18   Showbiz
9625 0
Foto: bewoman.ro
Marile case de modă au prezentat principalele tendințe în bijuterii pentru sezonul de vară 2014. Iată care sînt tendințele în bijuterii care s-au remarcat pentru această vară:

Bijuterii zodiac

Luati legatura cu stelele prin zodia dvs din horoscop. Valentino a prezentat pentru primavara-vara 2014 bijuterii zodiacale. Fie ca este vorba de pandantive la gat, pentru incheietura mainii sau o pereche de cercei cu zodia dvs din horoscop, alegeti aceste tendinte noi ale modei.



Forme geometrice

Una dintre cele mai mari tendinte de bijuterii in vara 2014 sînt formele geometrice, care sînt la fel de potrivite pentru femeile care iubesc bijuteriile simple sau pentru iubitorii de forme mai complicate. Fie ca este vorba sfere perfecte la cercei sau coliere cu margini geometrice ascutite, nu ignorati aceasta tendinta moderna.



Culori primare

Daca va intrebati care sînt cele mai tari culori in acest sezon, atunci optati pentru culorile primare stralucitoare. Ele au fost vazute pe pista in timpul show-ului de la Fashion Week la, Kenzo, Prabal Gurung si Chanel, bijuteriile in culori primare functioneaza cel mai bine in forme simple, dar sînt si piese mai delicate decorate cu pietre viu colorate.



Lanțuri

Lanturile sînt printre cele mai moderne tendinte de bijuterii pentru vara 2014. Ele sînt recomandate de colectii cum ar fi Balmain, Valentino, Rodarte si Saint Laurent, ele vin in toate formele si marimile, dar cele mari si late sînt cea mai tare parte a tendintei. In aceasta vara, imbracati rochii de vara simple si adaugati ca bijuterii, un lant.



Pasteluri

Daca vreti sa alegeti un aspect luminos, pastelurile sînt un alt trend pentru bijuterii in acest sezon. De la nuante neutre, la verde si roz, culorile pastelate poate crea un aspect mai moale.



Cristale

Una dintre cele mai mari tendinte de bijuterii in vara 2014, sînt cristalele, care sînt mai ales la moda in cercei si coliere. Ele au fost vazute pe pista de la Saptamîna Modei, impreuna cu colectii de la Roberto Cavalli, Lanvin si Rochas, cristalele fiind o tendinta majora. Puteti opta, de asemenea, pentru bratari cu cristale si chiar accesorii de par cu cristale.



Bronz

Bijuteriile de argint, bronz si gri metalic au avut un impact mare pe podiumurile de moda. Fie sculptate in forme delicate cu o margine moderna, geometrica, metalele grele de argint sînt un trend foarte cool pentru aceasta vara. Ele sînt folosite de multi designeri cum ar fi Alexander McQueen, Saint Laurent, Proenza Schouler si Balenciaga, bijuteriile de bronz sînt un must-have.



Manșete

Alexander McQueen prezinta modele de mansete inspirate de la razboinici, iar la Céline, mansetele sînt cu siguranta una dintre cele mai importante tendinte de bijuterii pentru vara 2014. Indiferent daca preferati un aspect mai boho sau modele mai elegante, alegeti sa completati tinutele voastre cu mansete in aceasta vara.



Ceasuri

Dupa o lunga absenta pe pista, ceasurile se intorc in moda. In timp ce Ralph Lauren prezinta o gama de ceasuri retro, alti designeri au mers pentru o abordare moderna a ceasului ca un accesoriu de moda, cu linii geometrice puternice, cert este ca ceasurile moderne sînt o alta tendinta cheie a sezonului de vara.



Brățări cu pene

In timpul prezentarii colectiei Prada, s-a observat ca bratarile cu pene sînt, de asemenea, printre cele mai importante tendinte de bijuterii pentru vara 2014. Bratarile cu pene sînt cu siguranta un must have in acest sezon si se pot purta cu un colier sau accesorii de par potrivite.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?